Logo

+31 (0)592 34 30 43

Dr. A. F. Philipsweg 41
9403 AD ASSEN
F: +31 (0)592 34 08 25
E: info@burgerhout.nl
Directeur:
De heer E. Pans
T: +31 (0)592 34 30 43
E: e.pans@mg-group.com

Burgerhout

Ruim 150 jaar zijn wij bezig om onze producten zo te ontwikkelen en te optimaliseren dat wij innovatieve oplossingen bieden op het gebied van rookgasafvoer en luchtdistributie. Dat zit in onze genen. Veiligheid en optimaal installatiegemak zit verweven in al onze producten. Dat het milieuaspect niet uit het oog verloren wordt is voor ons vanzelfsprekend. Hoogwaardig en recyclebaar kunststof, waaraan Burgerhout een aantal unieke eigenschappen toevoegt, kan heden ten dage steeds vaker worden toegepast. Onze producten voldoen vanzelfsprekend aan de wettelijke keuringseisen. Betrouwbare en veilige producten die in veel situaties toegepast kunnen worden is onze standaard.

 

M&G Group

Burgerhout maakt deel uit van de internationale M&G Group. M&G Group is wereldmarktleider op het gebied van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Naast een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van rookgasafvoer levert de groep ook een hoogwaardig assortiment ventilatieproducten. Deze producten worden vervaardigd uit aluminium, RVS of kunststof (PP).

Als partner van toonaangevende ketelfabrikanten draagt M&G Group bij aan het oplossen van rookgasafvoer uitdagingen binnen en buiten de ketel. M&G Group heeft een uitgebreide R&D afdeling die nauw samenwerkt met de klanten en die zich op continue basis bezighoudt met productinnovatie.

Kortom een internationale organisatie die bestaat uit 12 vestigingen in Europa en Noord-Amerika die wereldwijd actief zijn in de OEM- en distributiemarkt. Bekende merken die binnen de portfolio vallen zijn M&G, DuraVent, Anjo en Burgerhout.

Burgerhout is actief in:

Groothandel | Luchttechniek | Rookgasafvoer | Ventilatie