Logo

+31 (0) 43 409 95 00

Emmastraat 92
6245 HZ EIJSDEN
F: +31 (0) 43 409 19 87
E: info@coxgeelen.nl
Algemeen Directeur:
de heer ing. R.E.H.A. Lippertz
T: +31 (0) 43 409 95 00
E: info@coxgeelen.nl

Cox Geelen bv heeft een lange historie die teruggaat tot het oprichtingsjaar 1871. Cox Geelen is gevestigd in Eijsden, nabij Maastricht, op een bedrijfsterrein van 63.000 m2.

Producent van rookgasafvoersystemen
Als vooraanstaande fabrikant ontwikkelt, produceert en verkoopt Cox Geelen diverse rookgasafvoersystemen en ventilatie producten.
We zijn dan ook een gewaardeerde partner van een groot aantal groothandelaren en ketelfabrikanten. De basis hiervoor wordt gevormd door brede technische kennis en ervaring, en kwaliteitsgericht denken.

Wereldspeler
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eijsden, Nederland. Vanuit Eijsden worden de producten vervoerd door heel Nederland en worden onze producten wereldwijd geëxporteerd.

Kwaliteit is het sleutelwoord bij Cox Geelen
Uiteraard is Cox Geelen ISO 9001 gecertificeerd. Naast Gastec Qa en KOMO zijn al onze rookgasafvoerproducten CE gemarkeerd. Dit geldt ook voor de kunststof en ConLas® CLV systemen.
Onze R&D afdeling heeft de beschikking over een goed uitgerust eigen laboratorium met geavanceerde testfaciliteiten. De windtunnel en vrieskamer bieden de mogelijkheid om weersomstandigheden te simuleren.

Member of Bergschenhoek Groep
Sinds 2000 maakt Cox Geelen onderdeel uit van de Bergschenhoek Groep.

Zijn een klimaatneutrale onderneming
Met veel trots mag Cox Geelen zich een klimaatneutrale onderneming noemen. De CO2 uitstoot welke wij veroorzaken wordt in zijn geheel gecompenseerd. Op deze manier hebben we ervoor gekozen om invulling te geven aan onze pay-off ‘The next step to a better environment’.

D&B Rating 1
Trots zijn we dat we wederom het Rating 1 certificaat van Dun & Bradstreet hebben mogen ontvangen.

Cox Geelen B.V. is actief in:

Bouwartikelen | Groothandel | Rookgasafvoer