Logo

(038) 332 77 99

Ondernemersstraat 3
8271 RS IJSSELMUIDEN
E: ijsselmuiden@breman.nl
Algemeen directeur:
Jan Mondria
T: +31 (0) 38 332 77 99
E: j.mondria@breman.nl

Rookgasafvoer op maat

Prefab schoorstenen, rookgasafvoersystemen en ventilatiesystemen. Wij maken ze op maat en in elke kleur. Onze kwaliteitsproducten zijn praktisch van indeling. Standaard.
Verre van standaard is de vormgeving. Een schoorsteen bijvoorbeeld, ontwerpen wij volledig naar wens, zodat hij naadloos in het beeld van het gebouw past.

Altijd snel en doeltreffend 

Wij bewegen ons al meer dan 30 jaar soepel in een markt, waarin voorschriften voortdurend veranderen, en ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen. Wij spelen daar snel en doeltreffend op in.

Aluminium en roestvaststaal? Wij passen het toe en verwerken ’t. Zonder problemen. Omdat wij er alles van weten. Voor ieder bouwproject kunnen wij producten op maat maken en monteren.

U hebt er geen omkijken naar

De afdeling werkvoorbereiding van Breman Schoorsteentechniek werkt uw project grondig uit en giet ’t in de juiste vorm. Uiteraard verloopt alles in nauw overleg, maar verder hebt u er bijna geen omkijken naar. Het is onze manier van ontzorgen. Wij maken gebruik van de modernste tekenapplicaties, en wisselen alle gegevens het liefst digitaal uit.

Verantwoord produceren

Breman Schoorsteentechniek werkt verantwoord. Onze vakmensen beschikken over een perfect geoutilleerd werkcentrum. Gekoppeld aan hun specialistische kennis resulteert dat in een doordacht productieproces. Als u dat wilt, monteren onze medewerkers de materialen ter plekke. Waarbij veiligheid en accuratesse altijd voorop staan. Wij kregen onze VCA-certificering niet voor niets…

Eén aanspreekpunt

Wij kunnen perfect uit de voeten als bindende en coördinerende factor bij projecten. Wij werken graag nauw samen met bouw- en installatiebedrijven, zodat voorbereiding en uitvoering vloeiend in elkaar overlopen. Dat is handig voor u, omdat er slechts één aanspreekpunt is. Bovendien profiteert u met zo’n teamverband van een slimme bundeling van kennis en ervaring.

Inspectie en advies

Renovaties hebben voor ons geen geheimen. Wij kennen alle ins en outs. Maak een afspraak voor een inspectie op een bestaand complex, en wij brengen de mogelijkheden en onmogelijkheden helder in beeld. Aan de hand van die overzichtelijke rapportage kiest u voor renovatie of vervanging.

Breman Schoorsteentechniek BV is actief in:

Groothandel | Rookgasafvoer | Ventilatie